Padel

Hvad er padel tennis

Padel er en ketsjersport som primært spilles i Spanien og i Latinamerika. Sporten oplever dog stor vækst i mange europæiske lande. Sporten blev opfundet i 1969 af mexicaneren Enrique Corcuera fra Acapulco. Banen var omkring 25 meter lang og omkranset af mure på alle sider.

Hvad er forskellen på padel tennis og tennis?

Padel beskrives også som en kombination mellem squash og tennis. Trods forskelle på de to idrætsgrene, er lighederne mange. Begge er ketchersport og bolden i padel minder om en tennisbold, blot med lidt lavere tryk, så farten nedsættes. Hvor tennis handler mere om præcision og fart, handler padel mere om tålmodighed.

Medlemskab 

I medlemskabet er inkluderet fri banebooking og muligheden for, at købe bat, bolde og andet udstyr til en yderst fordelagtig pris.

Normal kontingentsats fremadrettet for medlemmer af Hjørring Tennisklub og Hjørring Firmasport:
Senior: 1.000 kroner årligt
Junior: 500 kroner årligt
Normal kontingentsats fremadrettet for nye medlemmer af Hjørring Outdoor Padel:
Senior: 2.000 kroner årligt
Junior: 1.000 kroner årligt

Tilmelding ved indsendelse af: Navn, adresse, mobil nr., e-mail , fødselsdato (DD-MM-ÅÅRR) til e-mail: hfs@teamfirmaidraet.dk Derudover vil der selvfølgelig være mulighed for Pay & Play og her vil timeprisen udgøre 175,- (inklusiv lån af bat).
Såvel padel baner, som tennisbaner kan fremadrettet bookes på timebasis via tennisklubbens allerede eksisterende bookingsystem: https://2812.foreninglet.dk/memberportal/login
I forbindelse med lanceringen af Hjørring Outdoor Padel vil partnerskabet annoncere via såvel Facebook og Instagram, samt de lokale skrevne og online medier med introduktionstilbud for nye medlemmer.

Fakta

Sted

Hjørring Tennisklub
Børge Christensens Vej 10
9800 Hjørring