Padel

Pay & Play

Hjørring Firma Sport og Hjørring Tennisklub har indgået et aktivt partnerskab for ved fælles hjælp at introducere PADEL som udendørs sportsgren i Hjørrings Park Vendia.

Etablering af et attraktivt padelmiljø med to padelbaner og indbydende ude opholdsarealer, hvor fokus på samvær, sammenhold og fællesskab vægtes højt.

Padel er en ny sportsgren, der er ved at etablere sig som folkelig sportsgren i DK. Det er en ketchersport, der er utrolig nem at lære, ja faktisk kan de allerfleste, allerede fra første slag opleve succes på banen. Den begejstrer både øvede som uøvede, herunder også normalt idræts inaktive personer. Ikke mindst unge mennesker har taget sporten til sig og i mange klubber har padel tilført ny energi og mange nye medlemmer.

Padel tilgodeser nye tendenser i danskernes sports- og motionsvaner, hvor det viser sig at de udbydere, der klarer sig bedst, er de, der tilbyder flere måder at tilgå sporten på. Nogle gange er det den spontane booking af en bane med tre kolleger eller venner, der er behov for, andre gange er det træningen i klubregi hver mandag kl. 17 og andre gange er det padel på højt niveau med deltagelse i forud tilrettelagte turneringer.

Hvad er padel tennis

Padel er en ketsjersport som primært spilles i Spanien og i Latinamerika. Sporten oplever dog stor vækst i mange europæiske lande. Sporten blev opfundet i 1969 af mexicaneren Enrique Corcuera fra Acapulco. Banen var omkring 25 meter lang og omkranset af mure på alle sider.

Hvad er forskellen på padel tennis og tennis?

Padel beskrives også som en kombination mellem squash og tennis. Trods forskelle på de to idrætsgrene, er lighederne mange. Begge er ketchersport og bolden i padel minder om en tennisbold, blot med lidt lavere tryk, så farten nedsættes. Hvor tennis handler mere om præcision og fart, handler padel mere om tålmodighed.

Sted

Hjørring Tennisklub
Børge Christensens Vej 10
9800 Hjørring
Per Svenningsen
Padel
Roman Berg Kjær
PR- Ansvarlig for Hjørring Firma Sport