Fodbold i Hjørring Firma Sport

Med udgangspunkt i Hjørring Firma Sport og Dansk Firmaidræt værdier:

Idræt, motion og samvær.

Der var en gang:

Vi inviterede til firmafodbold, da vi havde mange hold, var det: 11-mands, 7-mands herre og damer, 5-mands herre og damer, med optil 3 rækker, A-rækken hvor alle kunne være aktive,         B-rækken med to aktive på banen, C- rækken uden aktive. Indendørsfodbold turnering og indendørs cupturnering med mange hold.

Idræt

 

Alle hold kan deltage firmahold, sammensatte hold fra forskellige firmaer såvel geografisk som faglige, kammeraterne hjemme fra vejen og andre. Der er professionelle dommere til at holde styr  på slagets gang til alle kampe.

Motion

Her er det muligt at få sved på panden, rørt nogle muskler man ikke kendte og blive forpustet.

Det er her man møder de ”gamle stjerner”, der tror de spiller som Pele og Maradona, og de unge der gerne vil spille som Eriksen, Mæhle, Damsgaard og Delaney, medens cheferne står på sidelinjen, og spiller Kasper Hjulmand.

Her kan spille ansatte fra produktionen, kontormusen, cheferne, byggepladsens folk tømmerlærlingen, tømre, murere, smede, malere, elektrikere og mange flere sammen på det samme hold med det samme mål, at vinde kampen.

Samvær

Publikum, fans, koner og kærester hepper på spillerne og skælder ud på dommeren (ganske vist uberettiget). Det er her sammenholdet opstår, stride bliver bilagt, forklaringer på dagens problemer kan løses, venskaber for livet opstår og det opklares hvem der er hvem i det store firma.

Det er 3. halvleg med snak, en tår til den tørre hals, ros og ris fra kampen og forsoning med dommeren.

 

Sted

Hjørring Firma Sport
Idræts Alle 45
9800 Hjørring
Per Svenningsen
Fodbold
Ole Willumsen
Fodboldudvalget

Resultater

Galleri