Fodbold

Fodbold i Hjørring Firma Sport, hvad er det?
Det er hygge og samvær for alle, uanset alder og køn, plus en lille smule motion. Der fokuseres især på det hyggelige selvom turneringen er delt op i klasser, nemlig de aktive og ikke aktive. Aktive spillere kan derfor til daglig spille i en anden klub, mens de ikke aktive er alle andre, som blot synes det er sjovt at spille, måske "gamle" stjerner som er blevet lidt runde hist og her.

Hvorfor spiller man i H.F.S.  ?
Det gør man på grund af det gode og ikke mindst afslappede forhold man får til sine kollegaer på arbejdspladsen, chef eller kontormus er pludselig på lige fod, plus de morsomme episoder der opstår under en sådan turnering. Endvidere får man ind imellem løst ikke kun firmaets; men hele universets problemer på en anden og sjovere måde. Det er her 3. halvleg kommer ind. Sagt med andre ord er mange arbejdspladser, efter min mening, med små eller store konflikter et skridt nærmere hinanden på fodboldbanen end på selve arbejdspladsen, hvor bare en mur eller dør kan danne skel i uoverskuelig grad. Det hører man ofte.

Hvordan spiller vi så?
Skidegodt, synes vi selv! Nu er alle jo ikke Maradona eller Pele, aldersmæssigt måske; men vi forsøger at dele det op i puljer som passer til hinanden, det får alle mest glæde af. Det skal dog nævnes at uanset hvilken pulje man tilhører, er det altid professionelle dommere der leder begivenhederne, så kampene ikke udvikler sig mere end nødvendigt. For det er jo trods alt sjovest at vinde.

Fakta

Hvornår?
Sommerturneringen starter omkring 1. Maj og strækker sig til September, minus 5 uger i og omkring Industriferien. Alt afhængig af puljernes størrelse spilles der 1 gang hver, eller hver anden uge. I sjældne tilfælde 2 gange om ugen, så det er virkelig overkommeligt.

Hvor?
Vi spiller på H.F.S.´s baneanlæg Idræts Alle 45, bag campingpladsen. Et glimrende anlæg nær centrum, der ligger godt i læ for lyd og vind med tilhørende klubhus, ganske vist lille; men som har givet plads for mange gode og hyggelige timer igennem årene.

Sted

Hjørring Firma Sport
Idræts Alle 45
9800 Hjørring
Per Svenningsen
Fodboldformand
Ole Willumsen
Udvalgsmedlem